Velkommen til turboliv, TV-liv og levd liv!

Det har tatt tid å finne ut at min personlighet nok egner seg mer som forfatter av en blogg, enn forfatter av en bok. Du er en av mine lesere og jeg håper du liker det du leser og vil følge meg på veien i mitt bloggliv. Jeg blogger for å spre mine tanker, dele min livserfaring, min kunnskap og fortelle om mine, til tider sinnsyke handlinger, i mitt eget turboliv. Velkommen til min lille verden, store verden. Vi er kun et tastetrykke unna hverandre. Meg og deg.

   

Om du lytter NÅ hører du mitt rop; HJELP JEG SKAL PÅ TV! Tittelen på bloggen er det samme navnet som på TV serien: Dit peppern gror. I serien tar jeg deg med på en 3000 km lang reise, på motorsykkel, helt fra Etiopia til krydderøyen Zanzibar. Opptakene er gjort og serien klippes nå.  For meg er det litt som å føde et barn og det er DU kjære leser som skal vurdere resultatet. På denne bloggen ønsker jeg at du blir litt bedre kjent med mine andre sider, enn dem som kommer frem på TV; en blondine på turbotur i Afrika.  Jeg byr på meg selv og legger hode på høggestabben så får det briste eller bære. Det skremmer nesten livet av meg å tenke tanken.

5 kommentarer om “Velkommen til turboliv, TV-liv og levd liv!

  1. Hei Randi og tusen takk for kommentar! Serien skal leveres til TV2 1 november, så får vi se når det blir sendestart. Med en gang jeg vet når det skal sendes, legger jeg det ut her på bloggen, så følg med!🙂

    Lik

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s